+387 61/196-103, +387 61/790-390, +387 61/962-040 info@magusrentacar.ba

BESPLATNA REZERVACIJA

O Nama


 

Magus rent a car Tuzla je bosansko-hercegovačka agencija osnovana 2015 godine u Tuzli i uspješno se bavi iznajmljivanjem automobila. Poslovna stabilnost, profesionalna odgovornost, ljubaznost i visoka stručnost naših uposlenika su kategorije na koje smo iznimno ponosni i po kojima smo prepoznati od strane naših dugogodišnjih klijenta. Našim klijentima dajemo punu sigurnost da će imati kvalitetnog partnera i najbolja rješenja u skladu sa njihovim potrebama.

Sjedište agencije se nalazi u Tuzli, u ulici Midhata Begića 1, dok se naša poslovnica nalazi na najfrekfetnijem mjestu unutar “Međunarodnog aerodroma Tuzla”.

Potreban Vam je automobil zbog posla ili zadovoljstva, Magus rent a car Tuzla je tu da izađe u susret svim Vašim zahtjevima jer naš krajnji cilj je Vaše zadovoljstvo.

Ponosni smo na našu flotu koju sačinjavaju potpuno nova vozila svih kategorija i vrlo smo svjesni da svaki klijent ima određeni budžet u skladu sa svojim potrebama, te smo i vozila iz naše flote prilagodili zahtjevima klijenata. Sva vozila su full kasko osigurana i starosna dob ne prelazi 5 godina.Vozila koja nudimo su od renomiranih svjetskih proizvođaća i sva posjeduju klima uređaje kao i sigurnosne sisteme AIR BAG. Pored osnovne opreme i opreme koje zakonski mora imati svaki automobil (prva pomoć,uže,prsluk sijalice, trokut itd) naša vozila su opremljena i dodatnom opremom kao što je Bluetooth, USB, MP3 player električni podizači stakla i drugo te će Vašu vožnju učiniti ugodnom.

Potrebno je samo da se odlučite za odgovarajući model i rezervišete ga putem telefona ili sigurnom i jednostavnom online rezervacijom. Pored naših ponuda koje se odnose na standardne vidove najma vozila, za pravna lica predviđamo i posebne pogodnosti za višemjesečne i trajne zakupe vozila.

Magus rent a car Vam preporučuje da zbog velike potražnje blagovremeno izvršite rezervaciju kako biste odmah prilikom sletanja na “Međunarodni aerodrom Tuzla” mogli da iznajmite automobil i izbjegnete bespotrebno čekanje.

Pored naše poslovnice na “Međunarodnom aerodromu Tuzla” auto možete preuzeti i na željenoj adresi.  Dovoljno je da se javite na neki od naših telefona i neko od ljubaznog osoblja Magus rent a car Tuzla agencije će Vam dovesti auto tamo gdje Vi to zahtjevate.

Sve veća potražnja za rent a car uslugama, jasno govori da iznajmljivanje automobila više nije luksuz već korisno rešenje.  Iznajmljivanje automobila u Magus rent a car Tuzla  biće sigurno i Vama pravo zadovoljstvo.

Zadovoljan klijent za nas predstavlja najveći izazov i dobit, te neprestano težimo da kroz unapređenje našeg poslovanja, konitinuranom edukacijom te usvajanjem novih tehnologija prateći svjetske trendove ponudimo najbolju moguću rent a car uslugu