+387 61/196-103, +387 61/790-390, +387 61/962-040 info@magusrentacar.ba

Mogu li se u iznajmljenom vozilu prevoziti veliki i teški predmeti?

Mi ne ograničavamo Vašu slobodu korištenja iznajmljenih vozila prema Vašim potrebama. To podrazumjeva da iznajmljenim vozilom slobodno možete prevesti komad bijele tehnike, namještaja ili svoju rekreacijsku/sportsku opremu. Međutim, ljubazno Vas molimo da poštujete pravila sigurnosti na putu i ne prevozite predmete koji na siguran način ne mogu stati u iznajmljeno vozilo. Molimo Vas da posebnu pažnju obratite na težinu predmeta koje vozite, kako iznajmljeno vozilo ne biste preopteretili i time narušili svoju sigurnost i izazvali eventualni kvar na vozilu.

  • SAVJET 1: Ako prevozite velike i teške predmete, a kako biste izbegli oštećenja unutrašnjosti koja mogu biti izuzetno skupa, unutrašnjost zaštitite prikladnim presvlakama – posebno pritom mislimo na plastične pragove ruba vrata i gepeka, presvlake na sjedištima, krovne obloge, armaturnu ploču i drugo.
  • SAVJET 2: Ako u gepek do visine police ne stane sav Vaš prtljag, nemojte na silu zatvarati vrata gepeka, jer to vrlo često može izazvati udubljenje vrata gepeka i skup popravak.
  • SAVJET 3: Ako vaš prtljag ne stane u gepek iznajmljenog vozila, molimo Vas da ne vadite policu gepeka vozila, ili teške predmete odlažete na predmetnu policu. Polica gepeka vozila je skupa, pa pazite da je negdje ne izgubite ili ne oštetite.