+387 61/196-103, +387 61/790-390, +387 61/962-040 info@magusrentacar.ba

Kako postupiti u slučaju manje saobraćajne nezgode i/ili oštećenja vozila, u slučaju krađe, pokušaja krađe vozila i/ili provale u vozilo i vandalizma?

U slučaju saobraćane nezgode i/ili oštećenja vozila obavezno istog trenutka pozovite policiju na broj 122 (broj za BiH) i ispunite europski izveštaj. Ako iznajmljeno vozilo nije u voznom stanju, molimo Vas da kontaktirate tehničku službu. Pri vraćanju vozila iz najma dužni ste kolegama u poslovnici predati zapisnik o alkotestiranju.

U slučaju krađe vozila, pokušaja krađe vozila i/ili provale u vozilo, odmah pozovite policiju na broj 122 (broj za BiH) i kontaktirajte tehničku službu.

Ako je riječ o vandalizmu ili oštećenju parkiranog vozila od strane nepoznatog počinioca, takođe ste obavezni pozvati policiju na broj 122 (broj za BiH) koja će sastaviti zapisnik, a njega ste dužni dostaviti poslovnici u koju vraćate iznajmljeno vozilo.

  • NAPOMENA: U posebnim situacijama, u slučaju kad je riječ o minimalnom oštećenju vozila (mala ogrebotina ili udubljenje, manja nezgoda sa ili bez drugih učesnika u saobraćaju), uz prethodno odobrenje tehničke službe i eventualno slanje fotografija nezgode, samo treba ispuniti europski izveštaj o nezgodi bez pozivanja policije.